HVALE VRIJEDNA AKCIJA ESŠ VARAŽDIN

Izrađuju zaštitne vizire za bolnice i doniraju ih - Uključite se i vi, trebaju plastiku za 3D printanje

Na poziv dr. Tina Šinjorija iz Opće bolnice Varaždin, entuzijastična ekipa Elektrostrojarske škole spremna je svoje znanje, slobodno vrijeme i opremu iskoristiti u borbi protiv širenja infekcije uzrokovane COVID-19 virusom...
Objavljeno: 24.03.2020. 18:33

Zadnja izmjena: 24.03.2020. 19:22

Na poziv dr. Tina Šinjorija iz Opće bolnice Varaždin, entuzijastična ekipa Elektrostrojarske škole spremna je svoje znanje, slobodno vrijeme i opremu iskoristiti u borbi protiv širenja infekcije uzrokovane COVID-19 virusom.

U tu svrhu na školskim i privatnim 3D printerima proizvodit će zaštitne vizire koji će biti donirani zdravstvenim ustanovama, a u nekim ustanovama u RH se već koriste.

Za početak imaju nešto materijala, odnosno plastike za 3D printanje ali trebat će im još. Iz Elektrostrojarske škole mole da ukoliko je netko voljan sudjelovati u akciji printanja ili netko želi pomoći, da primaju donacije u vidu filamenta za 3D printere i PVC folija, grafoskopske folije.

- Naravno priča je s naše strane humanitarna i nitko ni ne pomišlja na novac od naše strane. Idemo to odraditi za one kojima najviše treba, poručuju iz Elektrostrojasrke škole Varaždin.

Komentari