Jagačić, Vukman i Novinić u Varaždin, a Pajač u Twente?

Objavljeno: 12.12.2011. 12:46

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

U NK Varaždinu počela se slagati nova kadrovska križaljka, a na "listi želja" nalaze se bivši igrači Varaždinaca Vukman, Jagačić i  Novinić, dok nekolicina razmišlja o odlasku, među njima i mladi Marko Pajač koji je pred transferom u nizozemski Twente...

Varaždinski prvoligaš jesenski dio prvenstva završio je na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice, a za nastavak prvenstva Varaždinci se žele pojačati kako bi izborili ostanak u najvišem rangu hrvatskog nogometa.

Varaždinci su sastavili takozvanu „listu želja“ na kojoj se nalaze trojica bivših igrača Varaždina: Luka Jagačić koji je dvije sezone branio boje Pomorca, Neven Vukman koji je postao prekobrojan u Rijeci te Enes Novinić koji već tri sezone zabija za Karlovac.

Neven Vukman situaciju s Rijekom još nije riješio, a dolazak u Varaždin navodi kao moguću soluciju.

- Iz Varaždina me nitko nije službeno kontaktirao, a što se tiče dolaska u Varaždin sve je moguće- rekao nam je Neven Vukman.

Klub s Enesom Novinićem nije uspio stupiti u kontakt, dok je u vezi Jagačića varaždinski prvoligaš dobio suglasnost Kostrenjana.

- Zvali su me, ali nismo se ništa još konkretno dogovorili, još moram riješiti papire u Pomorcu, ali sigurno bi mi bilo drago vratiti se u Varaždin- rekao je Luka Jagačić.

Osim bivših igrača Varaždina na adresu Zagrebače 94 trebali bi stići dvojica igrača talijanske Rome na posudbu.

Direktor NK Varaždina  Zlatko Ivanković nije želio otkriti imena dvojice pojačanja.

- O imenima nećemo govoriti, a radi se o lijevom bočnom i veznom igraču- otkrio nam je direktor NK Varaždina Zlatko Ivanković.

Što se pak odlazaka tiče, vratar Dreven odlazi u daleki Singapur gdje će braniti boje Tampines Roversa, dok mladi je Marko Pajač otišao u Nizozemsku gdje će s igračima Twentea odraditi dva treninga i potrebni liječnički pregled nakon čega bi mogli krenuti i pregovori oko cijene koju će nizozemski prvoligaš platiti za mladog krilnog igrača.

- Pajača su zapazili skauti na utakmicama mlade reprezentacije. Otišao je u Nizozemsku gdje će odraditi dva treninga i liječnički pregled pa pregovori oko cijene mogu početi- istaknuo je direktor varaždinskog prvoligaša.

Ugovor istječe i De Sousi koji ima neke ponude iz Rusije, a želju za odlaskom izrazio je Cerovečki.

NK Varaždinu preskupi su Komljenović i Barišić pa će klub s njima pregovarati o mogućem raskidu ugovora.

Komentari