održan peti dan festivala

Za Lepoglavčane na Jailhouse festivalu sasvim "običan ponedjeljak"

Objavljeno: 15.08.2018. 09:30

Zadnja izmjena: 15.08.2018. 10:02

Ovoga se ponedjeljka na programu Jailhouse festivala pronašao raznolik sadržaj. Od jutra se krenulo s radionicom na temu speleoloških tehnika. Zatim se kasnije u čitaonici održalo pripovijedanje bajki za one najmlađe, a tijekom dana se igrao i NUM "nogač 3 na 3".

Prvo je ujutro od 10 sati održana radionica na temu speleoloških tehnika gdje su zainteresirani učili o osnovama spuštanja po užetu. Nakon toga se od 15 sati u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi održalo pripovijedanje bajki za one najmlađe za što se pobrinula profesionalna pripovjedačica bajki Jasna Held. 

U kasnom poslijepodnevu započeo je novi NUM "nogač 3 na 3" turnir u kojem je snage
odmjerilo čak 18 ekipa. Najbolji u teškoj konkurenciji bili su dečki iz ekipe Liberty – centar Škudar koji su u napetom i uzbudljivom finalu svladali ekipu pod nazivom Mokri banditi. Treće mjesto uzeli su branitelji naslova, ekipa TDM iz Lepoglave.
U sklopu turnira održalo se i natjecanje u penalima pucanim s gola na gol, a sudjelovati su mogli i igrači i navijači. Uz nogač, u čitaonici se održavalo predavanje Astronomskog društva Lepoglava na temu Egzoplaneti.
 

Komentari