Janžek "plače" za stoperima, a Sušac i Prahić našli nove klubove

Objavljeno: 23.01.2012. 13:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Duje Bončić/sportnet

Dok je trener Varaždinaca u brigama je zbog manjka stopera, dvojica bivših Varaždinaca, stoperi Adam Šušac i Igor Prahić traže nove destinacije za nastavak nogometnih karijera. Adam Sušac narednih bi dana trebao potpisati za Rijeku, a Prahić, ne nađe li inozemnu destinaciju, mogao bi u proljetnom dijelu sezone zaigrati za Zadar...

Adam Sušac prošao je cijelu varteksovu školu nogometa da bi kao osamnaestogodišnjak bio poslan na posudbu u redove četvrtoligaša Slobode. Već iduće godine vraćen je u redove varaždinskog prvoligaša, gdje je boravio tri sezone zabilježivši 36 nastupa. Ugovor je raskinuo sredinom listopada prošle godine, a od tada je u traženju nove destinacije.

Sušac, bivši mladi reprezentativac, otišao je tako na probu u Rijeku, gdje po svemu sudeći zadovoljio apetite trenera Rijeke Ive Ištuka.

- Ekipa je odlična, predsjednik i uprava rade dobar posao pa financijska situacija nije loša. Trener je rekao da je zadovoljan sa mnom pa bi ovih dana trebao potpisati ugovor- rekao je Adam Sušac.

Osim Sušca još jedan Varaždinac traži novu sredinu. To je Igor Prahić koji se u jesenskom dijelu sezone nije baš naigrao u Istri.

Prahić je također prošao varteksovu školu nogometa, a za seniorsku momčad Varaždina igrao je tri  sezone, zabilježivši 78 nastupa i zabivši pet pogodaka. Iz Varaždina je otišao u francuski Sedan da bi ove sezone preselio u Istru.

U Istri se bivši mladi reprezentativac i nije baš naigrao pa bi u proljetnom dijelu sezone ne nađe li inozemni angažman mogao braniti boje Zadra.

- Ništa još nije sigurno. U pregovorima sam, no ne nađem li nešto u inozemstvo najvjerojatnije bi mogao u Zadar- zaključio je Igor Prahić.

Komentari