Javna vatrogasna postrojba Grada Varaždina, odlukom gradonačelnika Ivana Čehoka, poklonila je Dječjem vrtiću Varaždin kombi vozilo. Zamjenik zapovjednika JVP Božo Horvat predao je ključeve vozila VW T5 Transporter zamjenici ravnateljice vrtića Kseniji Pletenac.

Gradonačelnik Čehok je tom prilikom objasnio: Činjenica je da su naši vatrogasci dobro opremljeni pa kad imaju nova vozila stara su u prilici donirati. To su rabljena, ali uščuvana dobra i servisirana vozila koja će poslužiti svrsi još neko vrijeme. Jedno takvo odlučili smo pokloniti vrtiću koji uvijek ima potreba za takvom vrstom vozila. – rekao je gradonačelnik i dodao:

- To je dobar primjer suradnje gradskih institucija, da se ne kupuje novo ako se staro, a još dobro može iskoristiti. Naše ćemo vatrogasce i dalje opremati. Na Gradskom vijeću donijeli smo odluku o kupnji vatrogasnih ljestvi, u postupku je odobravanje kredita pa ćemo do kraja mjeseca ići sa natječajem. To je jedna značajna stvar za građane Varaždina koji će biti sigurni jer ćemo uz Zagreb biti jedini grad u Hrvatskoj s nekoliko takvih vozila.

             

Ključne riječi: Grad Varaždin, grad varaždin, jvp,

Komentari

10.07.2020. 11:32h Zadnja izmjena: 10.07.2020. 12:32

Foto: Luka Šalamun