evo detalja

Jedan grad u našoj županiji u potpunosti je ukinuo naplaćivanje parkinga

U ovom trenutku, ukinućem naplate parkiranja, gradska uprava vjeruje da će dodatno olakšati svima koji dolaze u gradsku jezgru, bez stresa oko naplate parkiranja...
Objavljeno: 08.03.2023. 08:49

Zadnja izmjena: 08.03.2023. 08:49

Foto: Ilustracija (Arhiva)

Nakon desetak godina naplate parkiranja, Grad Ludbreg je odlučio da naplate parkiranja više neće biti.

Kako je istaknuo gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić, sugrađani su dobrodošli s prijedlozima i idejama kako Grad Ludbreg može unaprijediti svoju infrastrukturu i poboljšati život svih stanovnika. U ovom trenutku, ukinućem naplate parkiranja, Grad Ludbreg vjeruje da će dodatno olakšati svima koji dolaze u gradsku jezgru, bez stresa oko naplate parkiranja.

- Uvođenjem naplate parkiranja uveli smo red u samom parkiranju, nismo imali situacija da se ne može parkirati u samom centru grada, a izbjegli smo i parkiranje na zelenim površinama. U ovom trenutku odlučili smo se da do daljnjega naplate parkiranja ne bude, a ako se pokaže da je ova odluka pogrešna i vratimo sve loše stare navike ponovno ćemo morati smisliti način da oslobodimo parkirališna mjesta u samom centru grada. Sugrađanke i sugrađani svojim prijedlozima uvijek nam se mogu javiti - rekao je Bilić.

Komentari