ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE

Jedan varaždinski nogometni klub promijenio je ime i kreće u osvajanje lige

Objavljeno: 29.02.2020. 12:50

Zadnja izmjena: 29.02.2020. 13:19

Prema službenom Rješenju Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje u Varaždinskoj županiji promijenjen je naziv udruge, članice ŽNS Varaždin, iz Nogometni klub "Sloboda - Škola nogometa" Varaždin u Nogometni klub "Sloboda" Varaždin.

Skupština kluba odlučila je da klub od sada nastupa pod novim imenom, s obzirom da imaju sve uzrasne kategorije do veterana, pa je primjerenije da se zovu Nogometni klub "Sloboda" Varaždin. To naravno, neće utjecati na rad s mlađim dobnim kategorijama koje i dalje ostaju bazičan dio kluba, potvrdio je predsjednik Željko Črnila.

Seniorska ekipa, tako će pod novim imenom pokušati osvojiti 1. ŽNL Varaždin i sljedeće se sezone plasirati u rang više. 

Slobodaši su pod vodstvom trenera Maria Istera odradili dobre pripeme, a na raspolaganju ima 20 igrača. Sastav je ostao gotovo nepromijenjen. Klub je napustio Matija Pofuk, a što se tiče pojačanja, dres Slobode će na proljeće nositi Dino Pomper koji je stigao iz redova NK Varteksa.
Podsjetimo, Sloboda se trenutno nalazi na 4. mjestu prvenstvene ljestvice 1. ŽNL Varaždin, bod iza Mladosti iz Margečana te četiri boda udaljena od vodećeg dvojca Obreš - Plitvica(G).

Komentari