OPĆINA VINICA

Jesensko uređivanje općinskih površina i sadnja cvjetnih gredica u Vinici

Objavljeno: 25.10.2020. 19:47

Zadnja izmjena: 25.10.2020. 19:48

Kao i svake godine tako i ove, učenici i djelatnici Srednje škole "Arboretum Opeka" pobrinuli su se da cvjetne gredice ispred viničke općinske zgrade "zasjaje" jesenskim bojama i prigodnim ugođajem. 

Novi jesenski ugođaj vlada i na ostalim općinskim gredicama te su ovih dana djelatnici javnih radova na području Općine Vinica dovršili jesensko uređivanje općinskih površina i tako zasadili te uredili cvjetne gredice prigodnim sezonskim cvijećem. Cvjetne gredice kod kapelice Sv. Ane, Sv. Roka, na Trgu Matije Gupca, kod Marjinog zdenca u Marčanu, na Pilišću u Gornjem Ladanju i na svim ostalim javnim površinama diljem Općine, zasađene su raznobojnim maćuhicama koje se krasiti iste sve do kasnog proljeća.

- Zahvaljujem učenicima te zaposlenicima što su ponovno uredili naše gredice te ističem kako je to rezultat višegodišnje izuzetno dobre suradnje Općine Vinica i SŠ Arboretum Opeka. Lijepo je danas vidjeti prostor pred našom Općinom u osvježenom i punom sjaju, kao i sve ostale općinske javne površine o kojima Općina vodi posebnu brigu i skrb, izjavio je načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac.

Komentari