welcome spring

Jeste li spremni za četiri uzbudljiva sportska vikenda u Ludbregu? Evo što nas sve očekuje

Objavljeno: 25.02.2024. 09:55

Zadnja izmjena: 25.02.2024. 09:55

Foto: Facebook: Welcome spring festival 2024

Već četiri godine, svakog proljeća, grad Ludbreg i njegova okolica, poznati kao „Centar svijeta“, postaju i jedno od središta rekreacije, aktivnog života i boravka u prirodi.

Za to je zaslužna manifestacija „Welcome Spring festival“. Kroz četiri vikenda tijekom ožujka Ludbreg i zeleni i dinamični krajolik koji ga okružuje postat će poprište niza uzbudljivih, zanimljivih i inspirativnih outdoor događanja: raznih utrka, programa za djecu te rekreativnih i zabavnih sadržaja koji imaju zajednički cilj – probuditi nas iz zimskog sna i potaknuti na aktivni boravak u prirodi.

Welcome Spring je najveći outdoor festival u Varaždinskoj županiji i jedno od najzanimljivijih sportsko-rekreativnih događanja u kontinentalnoj Hrvatskoj. Kroz 4 vikenda u ožujku od 2. ožujka do 2. travnja očekuje nas niz sportskih događanja – trkačkih, trail i biciklističkih utrka, planinarenja, hodanja, kayakinga i sadržaja za djecu. 

– Boravak u prirodi, kretanje i druženje s pozitivno raspoloženim ljudima najbolji je način za buđenje naših tijela i duha kako bi spremno i s punom energijom dočekali proljeće. Očekuje nas puno sportskih sadržaja, prijave za neke već su u tijeku, tako da pozivam sve da prate službenu stranicu festivala kao i društvene mreže – poručuje Petra Međimurec, direktorica Turističke zajednice područja Centar svijeta.

Komentari