NOGOMETNI KLUB VARTEKS

Još je malo mjesta ostalo na „Arena Suzuki Bumbar kupu 2020“ - već je prijavljeno 185 ekipa!

Objavljeno: 29.01.2020. 08:10

Zadnja izmjena: 29.01.2020. 08:14

Nešto manje od mjesec dana ostalo je do početka „Arena Suzuki Bumbar kupa 2020“, velikog malonogometnog turnira za mlađe uzrasne kategorije, u organizaciji NK Varteks.

Prijave za turnir idu znatno bolje nego prošle godine, u isto vrijeme prošle godine imali su dvostruko manje prijavljenih ekipa. Trenutno je za sudjelovanje prijave poslalo čak 185 ekipa, tako da je kapaciteti dvorane Arena Varaždin za dvodnevno natjecanje vrlo blizu maksimalne popunjenosti.

Ono što će zasigurno dodatno povećati interes za sudjelovanje i praćenje turnira je i prijava za natjecanje splitskog Hajduka. Naime, prilikom nedavnog gostovanja malih Bumbara u Splitu dogovoreno je, a sada je i službeno potvrđeno, da će HNK Hajduk sudjelovati na turniru s tri ekipe i to u godištima 2008, 2010. i 2012. Ujedno je dogovoreno da će mali hajdukovci biti smješteni u domovima svojih vršnjaka varteksovaca te će i to biti jedan novi oblik suradnje dviju nogometnih škola.
Sudjelovanje na Bumbar kupu može se još uvijek prijaviti na online obracu, zatim putem e-maila [email protected], inboxa, faxsa pa do usmenih kontakata.
 

Komentari