potpisan ugovor

Još jedan investitor dolazi u poduzetničku zonu Kneginec

Nakon što je načelnik već ranije potpisao ugovore o kupoprodaji zemljišta u Poduzetničkoj zoni Kneginec sa tvrtkama FANON (5,7 ha) i Industria Calzature (1,8 ha), ovo je treći novi investitor koji dolazi u Poduzetničko zonu Kneginec...
Objavljeno: 09.02.2023. 09:10

Zadnja izmjena: 09.02.2023. 09:33

Načelnik Općine Gornji Kneginec potpisao je ugovor s njemačkom tvrtkom Polifilm Extrusion International GmbH za kupoprodaju zemljišta u Poduzetničkoj zoni Kneginec površine 3 hektara.

Tvrtka Polifilm Extrusion je jedan od vodećih njemačkih proizvođača ekstrudiranih folija i zaštitnih folija. Kupci im dolaze iz svih sektora u kojima folije na neki način igraju ulogu, od automobilske industrije do poljoprivrede, od hrane do građevine, od pakiranja do logistike.

Inače, nakon što je načelnik već ranije potpisao ugovore o kupoprodaji zemljišta u Poduzetničkoj zoni Kneginec sa tvrtkama FANON (5,7 ha) i Industria Calzature (1,8 ha), ovo je treći novi investitor koji dolazi u Poduzetničko zonu Kneginec. Sve tri tvrtke sukladno dostavljenim poslovnim planovima investirati će isključivo u proizvodne pogone, te je Općinsko vijeće ovlastilo općinskog načelnika da s istima zaključi ugovore o kupoprodaji.

 

Komentari