potvrda uspjeha

Još jedna nagrada za izvanredne uspjehe robotičara iz Ludbrega

Objavljeno: 24.10.2016. 16:21

Zadnja izmjena: 24.10.2016. 16:25

Učenici Srednje škole Ludbreg primili su simbolične poklone od tvrtke Ducati komponenti sa sjedištem u Ludbregu. Podsjetimo, robotičari Srednje škole Ludbreg osvojili su prvo mjesto na Svjetskom robotičkom prvenstvu održanom u Leipzigu.

Tek nekoliko dana nakon što su dobili Oskara znanja, učenici Srednje škole Ludbreg, odjeljenje CNC operater, ostvarili su još jedan značajan rezultat -  na svjetskom robotičkom prvenstvu Robocup 2016 u Leipzigu osvojili su prvo mjesto. Natjecali su se pod imenom "Ducati komponenti SŠ Ludbreg Team" u CoSpace kategoriji.

Ludbreške srednjoškolce Vilima Stančina, Ivana Jovanovića, Dejana Copana i Antonija Vlahovića, te njihovog mentora Željka Posavca i Josipa Zdelara, ravnatelja Srednje škole Ludbreg u tvrtki Ducati komponenti dočekao je Dražen Crnković, generalni menadžer kako bi im čestitao na postignutim iznimnim uspjesima.

- Bila nam je čast što ova ekipa sjajnih i perspektivnih mladih ljudi na tako značajnom natjecanju nosi ime naše tvrtke - pojasnio je Crnković.

Komentari