zabava i rekreacija u centru grada

Još jedno Ljeto na Kapucinskom trgu - ovaj put s većim i potpuno besplatnim terenom za odbojku na pijesku

Objavljeno: 03.07.2017. 12:00

Zadnja izmjena: 03.07.2017. 12:00

Foto: Luka Šalamun

Ove godine Varaždinci i posjetitelji imat će priliku ponovno uživati u sportskoj rekreaciji na Kapucinskom trgu - i to ovaj put potpuno besplatno. A osim odbojke na pijesku bit će tu i pravog vrhunskog rukometa.

Kako su nam danas izložile dogradonačelnica Sandra Malenica i direktorica varaždinske Turističke zajednice na trgu je postavljen još veći teren za odbojku na pijesku, donijeto je preko 200 tona pijeska - pa su neki odbojkaši već imali priliku to isprobati i imaju samo riječi pohvale za njegovu kvalitetu. Ovaj put je besplatan za sve - osim što će zainteresirani igrači trebati ga rezervirati u Beach Baru ili preko weba Turističke zajednice. Naravno, tu je i pjeskovito igralište za djecu, koju su neki klinci već zamijetili i iskoristili priliku da se poigraju.

Vrhunski rukomet i sjajni plesnjaci

Već ovog vikenda nas očekuju dva turnira u odbojci na pijesku - jedan u subotu, jedan u nedjelju, oba s početkom u 16 a završetkom u 23 sata. Turnir u subotu je memorijalni turnir "Žerek", dok će u nedjelju gledatelji uživati u ženskoj odbojci na pijesku. Ali teren će za petak i subotu 14. i 15. srpnja ujedno poslužiti za Final 4 rukomet na pijesku - utakmice će trajati od 18 do 22 sata.

A od petka 21. srpnja započinju i plesnjaci na Kapucinskom uz plesni klub Takt Varaždin. Osim ovih programa najavljuje se i family day za igre na pijesku, te dva koncerta, na kojima će nastupiti Mia Dimšić i grupa Bang Bang. Ljeto na Kapucinskom završava 5. kolovoza - jer tada počinju pripreme za Špancirfest. O svim ovim programima obavijestit ćemo vas na vrijeme s više detalja - bitno je znati da nam ljeto u Varaždinu neće biti nimalo dosadno. Ako već niste osobno vidjeli, donosimo vam i fotke preuređenog Kapucinskog trga.

Komentari