nekoliko dobrih prijedloga

Još ne znate gdje ćete dočekati Novu godinu? Neki su je već počeli slaviti...

Objavljeno: 31.12.2017. 10:43

Zadnja izmjena: 31.12.2017. 10:44

Neki do posljednjeg dana razmišljaju gdje će provesti najluđu noć. Srećom, nisu zakasnili, programa ima - i to besplatnog - pa već doslovce sada mogu krenuti na proslave po našem kraju.

Nova i zanimljiva "moda" jesu proslave u podne. Jedna takva je već započela u Novom Marofu i trajat će do 14 sati. Za glazbu je zadužen Ex Zodiac Band, bit će hrane, kuhanog vina, doći će motomrazovi, a u podne ide veliko puštanje balona u zrak.

>> I ove godine dočekajte Novu godinu u Marofu - točno u podne! Zabava je zajamčena...

A u Vidovcu se od 11.30 održava manifestacija "Zelje na veselje". Manifestacija je posvećena Zdravku Cafuku i ovogodišnjem priznanju Varaždinskog zelja, po kojemu je Vidovec i nacionalno poznat. Građani se pozivaju da dođu u dvorište Vatrogasnog doma, kako bi zajedno uz prigodan program, sarmu, kuhano vino, čaj, kolače i šampanjac  ispratili staru i dočekali Novu 2018. godinu.

I Maruševec je započeo sa slavljem u 10 sati i organizatori obećavaju dobru zabavu do 15 sati - uz hot dog, čaj, kuhano vino, vatromet i nezaobilazne kuburaše s pucnjavom točno u podne. U 12.30 dolazi i Djed Mraz s mnoštvom darova, a tamburaški sastav "Frajkani" osigurat će glazbenu podlogu za općenarodnu zabavu.

A u Vinici su ostali vjerni tradiciji dočeka Nove godine u ponoć. Okupljanje na Trgu Matije Gupca počinje u 22.30, bit će dovoljno kuhanog vina i čaja, a već po tradiciji na redu su prigodna čestitka, vatromet i bečki valcer. 

Vjerojatno najbogatiji program očekuje Varaždince. Na Kapucinskom trgu od 22 sata sviraju Dobre vibracije, onda od 23 pa do pola sata iza ponoći ide doček Nove na klizaljkama, a u ponoć je vatromet. I, naravno, start svjetski jedinstvene varaždinske utrke. Uglavnom, program za danas je dosta raznolik, moći će se dobro provesti i oni koji nisu rezervirali kartu u nekom od restorana. Vrijeme će biti toplo i uglavnom ugodno, čak bi i ovaj dosadni vjetar mogao oslabiti do kraja dana. I gdje god da se nađete - uživajte u društvu i zabavi, s nadom da će 2018. uistinu biti bolja od 2017. 

Komentari