pjevačka zvijezda

Još samo par trenutaka dijeli nas od koncertnog spektakla Željka Joksimovića!

Objavljeno: 26.12.2016. 20:09

Još samo nekoliko trenutaka brojnu publiku okupljenu u varaždinskoj Areni dijeli od koncertnog nastupa jedne od najvećih glazbenih zvijezda regije, Željka Joksimovića koji će svojim najvećim hitovima zagrijati atmosferu.

Nakon što je tek nedavno i to čak dva puta za redom napunio koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski, Željko Joksimović će pripremljeni program pjesama izvoditi pred publikom u Areni, a koja je, kao što vidimo prema slikama, na koncert stigla u velikom broju.

Varaždinski koncert će biti jedan od onih standardno odličnih Joksimovićevih koncerata, gdje će se od prve do posljednje pjesme nizati najveći hitovi koji će razgaliti, raspjevati, pa i rasplesati njegovu vjernu publiku.

Predgrupa Joksimoviću će biti poznati mladi bend Tragovi, a dobro je poznato da ga njegova publika prati u isti glas od početka i da samom činjenicom da se koncert bliži kraju, svog najdražeg izvođača čak nekoliko puta poziva na bis. Hoće li tako biti i ovog puta u varaždinskoj Areni, saznat ćemo nakon koncerta.

Komentari