Jubilarni malonogometni turnir varaždinskih rotarijanaca

galerija-images/rotary

Objavljeno: 25.04.2015. 18:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Nikola Kokotec

Jutros su u Varaždinskom TTS-u počele utakmice u sklopu 5. - jubilarnog Rotary malonogometnog turnira koji ima i humanitarnu svrhu...

Članovi Rotary Cluba Varaždin 1181 su uvijek bili poznati po humanitarnim akcijama i druželjubivosti koja se ogleda i u organizaciji sportskih susreta, doznajemo od Igora Barleka, predsjednika spomenutog kluba.

- Svake godine organiziramo ovakav turnir prvenstveno radi druženja rotarijanaca iz cijele Hrvatske. Ove godine skupili smo šest malonogometnih ekipa koje su sastavljene od predstavnika osam klubova. Timovi su miješani i ovo nam je prilika da na naqjbolji način, po lijepom vremenu obilježimo kraj rotarijanske godine – rekao je Barlek.

Na turnir je pristiglo nekoliko ekipa iz Zagreba i Preloga, a najbrojniji su nogometaši iz varaždinskih klubova.

- Iako smo svi prijatelji, bit će tu dosta natjecateljskog žara, jer svatko želi osvojiti jedan od tri pripremljena pehara. Lani smo imali turnir i na njemu su najbolji bili gosti iz Preloga. Mislim da imamo veliku šansu pobijediti jer ekipa Rotary Cluba Varaždin 1181 trenira svaki tjedan u sportskoj dvorani OŠ Kučan – ističe Barlek koji je zajedno s kolegama organizirao turnir nakon kojeg slijede glazba i cjelodnevna zabava.

Nakon turnira domaćinima predstoji organiziranje  4. Rotary Špancir Business Foruma.
{gallery}rotary{/gallery}

Komentari