GIMNASTIČKI KLUB VINDIJA

Juniorka Tamara Artić obranila naslov prvakinje Hrvatske

Objavljeno: 29.04.2019. 11:46

Zadnja izmjena: 29.04.2019. 11:46

Članica varaždinske Vindije Tamara Artić protekle je subote obranila titulu najbolje hrvatske juniorke nastupivši na 28. Višebojskom prvenstvu Hrvatske u A programu, koje se održalo u sportskoj dvorani XV gimnazije u Zagrebu.

U jakoj konkurenciji, od ukupno 16 vježbačica, Tamara Artić je svojim odličnim nastupom u sva četiri rekvizita (vijača, lopta, čunjevi i traka) ukupno osvojila visokih 56,950 bodova te time uvjerljivo osvojila 1. mjesto i zlatnu medalju te na taj način još jednom dokazala svoju kvalitetu.

Na Višebojskom prvenstvu Hrvatske u istoj kategoriji, nastupila je i druga predstavnica GK Vindija, juniorka Lara Domislović, koja je zbog ozljede koljena i nakon kraće pauze od svojih priprema, svojim vrlo dobrim nastupom na kraju uspjela izboriti visoko 6. mjesto.

Kao pratnja djevojkama na prvenstvu Hrvatske bile su njihova trenerica Anamarija Želimorski Pavić i sutkinja GK Vindija Sanja Žganec-Levanić, dok je ulogu kontrolne sutkinje natjecanja obnašala Maja Selak.

Djevojkama je ovo natjecanje poslužilo kao potvrda kako varaždinska ritmika ide u dobrom smjeru, a istima u narednom periodu natjecateljske sezone predstoji još nekoliko natjecanja i međunarodnih turnira. U tom smislu treba najaviti i tradicionalni 39. međunarodni Svibanjski turnir, koji će se krajem mjeseca svibnja održati u Zagrebu.

Komentari