STOLNI TENIS

Juniorsko PH u stolnom tenisu održat će se u Varaždinu ali bez gledatelja

Objavljeno: 10.09.2020. 18:03

Zadnja izmjena: 10.09.2020. 18:18

Varaždin će ovaj vikend biti domaćin U-18 Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu za juniore i juniorke.

S obzirom na epidemiološku situaciju i preporuke nadležnih stožera civilne zaštite Prvenstvo će se igrati u dvorani Arena bez nazočnosti gledatelja.

Glavni organizator U-18 Prvenstva Hrvatske, koje se igra uz pokroviteljstvo Grada Varaždina, Hrvatskog Stolnoteniskog Saveza i Hrvatskog Olimpijskog Odbora, je trostruki državni prvak STK Starr, čiji predsjednik Ronald Ređep napominje kako je ovaj Turnir trebao biti upriličen još u ožujku ove godine, međutim zbog situacije s koronavirusom je dvaput odgađan.

- Igrat će se sukladno svim epidemiološkim standardima i uputama stožera Civilne zaštite tak da će igrači izvan igre nositi maske i koristiti dezinficijense a tijekom igre će maske skidati, rekao je Ronald Ređep i dodaje kako će u Varaždinu od petka do nedjelje boraviti 70-tak ponajboljih hrvatskih stolnotenisačica i stolnotenisača juniorskog uzrasta iz dvadesetak hrvatskih klubova.

Otvorenje U-18 Prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu predviđeno je za petak 11. rujna u 13 sati nakon čega će, prema rasporedu, uslijediti ekipni mečevi.

U subotu će se igrati pojedinačni muški i ženski mečevi, te parovi i mješoviti parovi, dok će u nedjelju biti igrana polufinala i finala u svim kategorijama.

Proglašenja rezultata uslijedit će u nedjelju 13. rujna u 19 sati.

 

Komentari