vijest i foto čitatelja

Čitateljica dojavila problem sa semaforom u Optujskoj, a pročitajte i njenu poruku svim vozačima

Objavljeno: 14.07.2017. 11:14

Zadnja izmjena: 14.07.2017. 11:15

Zaprimili smo vijest i fotografije čitateljice koja nam je javila kako jutros nije radilo crveno svjetlo na semaforu u Optujskoj ulici iz smjera Sračinca prema gradu.  

Kako i sama čitateljica piše, svjedoci smo kako je prijašnjih dana prometna signalizacija u Varaždinu vrlo podložna kvarovima prilikom vremenskih promjena.

- Svjedočili smo otkazivanju poslušnosti semafora na križanju Međimurske i Koprivničke ulice, koje je popratilo niz prometnih nesreća, također, u isto vrijeme povremeno su otkazivali poslušnost i semafori na križanju kod studentskog doma, a jutros, nova situacija - na semaforu u Optujskoj ulici nije radilo NAJVAŽNIJE, crveno svjetlo iz smjera Sračinca prema gradu. - piše čitateljica i savjetuje vozačima oprez te nadodaje i poručuje:

- Očito je tehnologija podložna učestalim kvarovima, a možda nije loša ideja da se svi mi, koji aktivno sudjelujemo u prometu, podsjetimo pravila raskrižja, da smanjimo nezgode koje nas kao crni veo svakodnevno prate...- smatra naša čitateljica.

Komentari