POŠTIVANJE MJERA

FOTO Kako je izgledalo na tradicionalnim varaždinskim izletištima za Praznik rada ove godine?

PU varaždinska

Objavljeno: 02.05.2020. 18:32

Zadnja izmjena: 02.05.2020. 18:45

Iako građani Varaždinske županije tradicionalno Međunarodni praznik rada obilježavaju na svojim omiljenim izletištima te koriste priliku za boravak u prirodi, roštilj i druženje s obitelji i prijateljima, ove su godine izletišta, parkovi i šetnice ostali prazni. Policijska uprava varaždinska zahvaljuje svima koji su poslušali poziv i upute Stožera civilne zaštite te ostali kod kuće.
 Policijski su službenici u suradnji s članovima lokalnih stožera civilne zaštite obilazili izletišta i sve druge prostore na kojima se okupljaju građani, a s tim će aktivnostima nastaviti i tijekom nastavka produženog vikenda.
U PU varaždinskoj su svjesni da bi sugrađani nastavak vikenda, uz najavu ljepšeg vremena najradije proveli u prirodi, proveli družeći se s prijateljima i obitelji, no poručuju da će uskoro biti vremena i za to.

Sada je ipak važnije slušati upute stručnjaka, jer ćemo samo tako spriječiti širenje virusa Covid-19, sačuvati zdravlje ljudi i što prije izaći iz ove izvanredne situacije, poručuju iz PU varaždinske
One koji će ipak boraviti na otvorenim prostorima, policijski službenici mole da vode računa o tome da se ne grupiraju i da održavaju socijalnu distancu.
Policijska uprava varaždinska zahvaljuje građanima na razumijevanju i poziva ih da čuvaju svoje  zdravlje, zdravlje svojih bližnjih i šire zajednice, uz poruku: Ostanite doma!  

Komentari