tribina u park boutique hotelu

Kakva je budućnost mladih u Varaždinu? Raspravite o toj temi s ključnim osobama iz grada

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 04.10.2017. 13:39

Zadnja izmjena: 04.10.2017. 13:41

Foto: Arhiva/Ilustracija

Mladež HDZ-a Varaždinske županije sutra s početkom u 18 sati u Park Boutique Hotelu organizira tribinu za mlade pod nazivom ''Ja ostajem, a ti? Budućnost mladih u Varaždinu: školovanje i zapošljavanje".

Na tribini će mladi Varaždinci imati priliku postaviti pitanja ključnim osobama iz Grada i gradskih institucija na tu temu te sudjelovati u raspravi. Svoj dolazak na tribinu potvrdili su: Damir Habijan, predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina, Sandra Malenica, zamjenica gradonačelnika Grada Varaždina, Dragutin Gložinić, predsjednik Hrvatske gospodarske komore - Županijska komora Varaždin, Branka Šaško, v.d. predstojnice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (regionalni ured Varaždin), Lana Vukalović, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta i Vjeran Strahonja, profesor na Fakultetu organizacije i informatike.

Kako poručuju iz organizacije, cilj tribine je pružiti mladima priliku da dobiju odgovore na pitanja koja ih brinu u vezi školovanja i zapošljavanja u Varaždinu te doznati imamo li krivu percepciju o mladima u našem gradu ili se o njihovim željama i potrebama nedovoljno brine i ne osigurava im se ostanak u Varaždinu.

 

Komentari