STOLNOTENISKI KLUB STARR VARAŽDIN

Kandidat za predsjednika Svjetske stolnoteniske federacije igra u Sračincu!

Objavljeno: 12.11.2018. 13:23

Zadnja izmjena: 12.11.2018. 13:45

Pred aktualnim hrvatskim prvakom u stolnom tenisu, STK Starr predstoji nastup u 3. kolu ETTU kupa. Taj rang natjecanja izborilo je ukupno 16 klubova, dijelom kroz kvalifikacije a dijelom, kao STK Starr putem rankinga  na službenoj ljestvici klubova Europske stolnoteniske federacije.

Protivnici su renomirani belgijski klub TT Logis Auderghem, u kojem igra i Jean Michel Saive. On je već legenda svjetskog stolnog tenisa, bivši svjetsksi igrač broj 1, europski prvak, viceprvak svijeta, sedam puta je sudjelovao na olimpijskim igrama, 19 puta prvak Belgije, te sedam puta klupski prvak Europe, te pobjednik brojnih svjetskih turnira. Trenutno je kandidat za predsjednika Svjetske stolnoteniske federacije.

TT Logis Auderghem u svojim redovima ima i dva mlada i vrlo perspektivna mlada Belgijanca i veliku želju da u dva susreta budu bolji od hrvatskog prvaka.

Susret će se održati u sportskoj dvorani OŠ Sračinec u petak, 16. studenog s početkom u 19 sati.

- U ovom susretu priliku će dobiti i naš mladi Leon Šantek, izjavio je Ronald Ređep, predsjednik i igrač STK Starr. - U skladu sa sportskom politikom kluba, mladim igračima dajemo priliku da skupljaju iskustva u europskim mečevima.  Ostatak ekipe za sada je sportska i taktička tajna, dodao je Ređep.

Komentari