GRADSKI RUKOMETNI KLUB VARAŽDIN1930

Kapetan Jurica Vidaček: "Osim pobjede ništa drugo ne dolazi u obzir!"

Objavljeno: 11.11.2018. 10:04

Zadnja izmjena: 11.11.2018. 10:23

Večeras od 18 sati GRK Varaždin 1930 igra susret 7. kola Premijer lige protiv rukometaša RK Spačva iz Vinkovaca. Gosti su do sada zabilježili tri pobjede i tri poraza, dok su mladi Varaždinci ubilježili tek jednu pobjedu, jedan remi i četiri poraza. U svakom slučaju igrat će se zahtjevna utakmica.

Ovaj je susret izuzetno važan za Dabrove kako bi se pomaknuli s predzadnjeg mjesta na prvenstvenoj ljestvici. Gosti, koji su trenutno peti ne skrivaju ambicije da eventualnom pobjedom preskoče još jedno mjesto na prvenstvenoj ljestvici i uđu u sam vrh.

Težak posao stoji pred igračima GRK Varaždin 1930 i zato im je potrebna podrška s tribina. Kako se igra u dvorani u Graberju još je značajnija i utjecajnija uloga navijača, pa iz kluba pozivaju sve koji vole rukomet da dođu prodržati mlade varaždinske rukometaše, koji će večeras dati sve od sebe. 

Kapetan Dabrova Jurica Vidaček siguran je u pobjedu.

- S puno motiva trenirali smo cijeli tjedan i maksimalno smo se pripremili za ovu utakmica s Vinkovčanima. Naš trener je proučio njihovu igru do posljednjeg detalja. Uvježbavali smo tako specifične akcije i taktiku isključivo za njih. Vratio nam se i oporavljeni Luka Trojko, ja sam zaliječio svoju ozljedu i sada smo konačno kompletni. Ovako pojačana ekipa spremno čeka utakmicu sa Spačvom. Očekujem punu dvoranu u Graberju, glasnu podršku i naravno našu pobjedu. Osim pobjede ništa drugo ne dolazi u obzir!, naglasio je Vidaček.

 

Komentari