NOGOMETNI KLUB VARTEKS

Kapetan NK Varteksa Romano Nježić smatra da je ostvaren cilj polusezone

Objavljeno: 22.11.2019. 09:05

Zadnja izmjena: 22.11.2019. 10:00

Jesenski dio senone u 3. HNL Sjever pred samim je krajem, a posljednje kolo igra se predstojeći vikend. NK Varteks posljednju utakmicu prije zimske stanke igra u subotu na domaćem terenu na  SC Sloboda protiv šestoplasiranog Rudara.

Kapetan NK Vraždin Romano Nježić prokomentirao je dosadašnji tijek sezone kao i ispunjevanje postavljenjeih ciljeva na početku sezone.- Mislim da možemo biti zadovoljni dosadašnjim dijelom prvenstva, rekao je Nježić. - Ušli smo u sezonu s ciljem ulaska među prvih šest ekipa i fali nam još malo da to i ostvarimo. U nekim utakmicama ostali smo bez bodova zbog naših grešaka, ali sveukupno mislim da smo do sada prezentirali dobar nogomet i da dalje trebamo nastaviti istim putem. Nažalost, ja sam većinu sezone zbog ozljede proveo na tribini i mogu reći da sam kao kapetan ekipe ponosan na dečke, naglasio je Nježić.

Zahvala navijačima

- Svojim igrama, ponašanjem i odnosom pokazali su što znači ime Varteks i kako se brane boje kluba. Do zimske stanke ostala je još jednu utakmica i nadam se da ćemo pobjedom zaokružiti ovaj dio prvenstva. Siguran sam da će navijači kao i kroz cijelu sezonu biti naš dvanaesti igrač i nositi nas do tri boda, zaključio je Nježić i zahvalio White Stonesima što su uz igrače i kad im ide i kad im ne ide.

Na kraju je sve pozvao da sutra, 23. studenog, u 13:30 sati na Slobodi podrže NK Vartek u posljednjem susretu jesenskog dijela sezone 3.HNL Sjever. 

Komentari