NK VARAŽDIN

Karačić: "Nakon dva lošija rezultata, prvi puta od mog dolaska u klub prikazali smo agresivniju igru u sredini."

Objavljeno: 18.11.2018. 09:20

Zadnja izmjena: 18.11.2018. 09:22

Foto: Damir Ivančić

Nakon utakmice sa Sesvetama u NK Varaždin "lakše se diše".  Prijeko potrebna pobjeda protiv Sesveta je ostvarena, a povremeno je i igra bila na željenom nivou. 

Trener Sesvećana, Dino Babić ipak je malo drugačije vidio utakmicu. - Izgubili smo utakmicu u prvih sedam i posljednjih sedam minuta susreta. Mislim da rezultat ne prikazuje pravu sliku s terena. Mi smo dobra ekipa ali nam nedostaju bodovi s gostovanja. Nismo još detektirali zašto nam se to događa, ali sad će biti vremena i za to. Liga je izjednačena i bit će vrlo zanimljivo u nastavku prvenstva. Pojačat ćemo se i nadam se da ćemo onda biti vrlo dobri, najavio je Babić  

Naravno da je trener Varaždinaca, Branko Karačić puno zadovoljniji. - Nakon dva lošija rezultata, prvi puta od mog dolaska u klub prikazali smo agresivniju igru u sredini. Krasan prvi gol Benka u 6. minuti olakšao nam je daljnji tijek prvog poluvremena. U tom dijelu utakmice bilo je puno kvalitetnih paseva. U drugom dijelu malo je nestalo agresivnosti u sredini, vjerojatno strah od rezultata te su se igrači nesvjesno povukli. Imali smo mirnoću ali nismo imali potrebne pozitivne agresivnosti. To je dalo prostora Sesvetama ali imali su neku vrstu sterilne prednosti. Mogli smo i ranije završiti utakmicu ali što je tu je.  Igračima čestitam na prvom dijelu, na toj pozitivnoj agresivnosti koju su pokazali. Ovo su nam nužni bodovi da ostanemo blizu Šibenika, dodao je Karačić.

Komentari