maturantika 2023

Kauboji iz Gospodarske škole Varaždin ponosni su vlasnici 'najodore' ove godine

Objavljeno: 24.05.2023. 17:43

Zadnja izmjena: 24.05.2023. 18:12

Uz zvukove „Maturantskog marša“ autora Luke Kolenka, započeo je ovogodišnji mimohod maturanata u sklopu tradicionalne manifestacije "Maturantika 2023."

Piloti, mornari, Egipćani, vozači Formule 1, kipovi slobode, cijela nogometna reprezentacija, tenisači, graditelji zavladali su tako varaždinskim ulicama i trgovima prenijevši dobro raspoloženje brojnim prolaznicima. Ni ove godine nije bilo lako izabrati najljepše odore, što je bio zadatak pročelnice Danijele Vusić, zamjenice pročelnika Sanje Herceg i policijske službenice PU varaždinske Tatjane Novak.

Pobjednici su "kauboji" iz 4. G razreda iz Gospodarske škole Varaždin, smjer turističko-hotelijerski komercijalist, kojima je nagradu, izlet u adrenalinski park Vručina kod Ludbrega, osigurala Varaždinska županija. Završetak njihova školovanja, na veseo i dostojanstven način pozdravili su župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i županijski vijećnici.

Maturantika se nastavlja sutra sportskim danom u Parku mladih i proglašenjem triju najupornijih i najizdržljivijih, a za njihove nagrade pobrinula se Zaklada za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“, dok će u petak točno u podne na Kapucinskom trgu maturanti zaplesati Quadrillu.

Komentari