brojne projekcije

Kino Marof proslavilo prvi rođendan, a u godinu dana filmove pogledalo više od 6000 ljudi

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 05.12.2018. 08:23

Zadnja izmjena: 05.12.2018. 08:31

Uz filmske hitove te veliku rođendansku tortu, Kino Marof u utorak je proslavilo svoj prvi rođendan, a u proteklih je godinu dana u projekcijama filmova uživalo više od šest tisuća posjetitelja.

Posjetitelji su do sada mogli pogledati 24 animirana filma, deset SF filmova, pet komedija, po sedam drama i horor filmova te pet dječjih filmova. Osim projekcije filmova Kino Marof, čiju djelatnost vodi novomarofsko Pučko otvoreno učilište, sudjelovalo je i u drugim događanjima.

Gradonačelnik Siniša Jenkač podsjetio je da je upravo izgradnja Kulturnog centra, pokrenuta za vrijeme njegovog prethodnika Zdravka Maltara, omogućila da Novi Marof danas ima suvremeno kino.

– Sad ponovo imamo prekrasno kino u Novom Marofu koje je posjetilo više od 6 tisuća posjetitelja. Ako ih je toliko bilo u kinu, onda ih je barem još toliko prošlo kroz Kulturni centar – izjavio je Jenkač i zahvalio svima koji doprinose popularizaciji Kina Marof i koji dolaze u kino koje je postalo stvarno prepoznatljivo bogatstvo Novog Marofa.

Vrijedi istaknuti kako Kino Marof slovi kao najjeftinije u bližoj i daljoj okolici, budući da je cijena kino ulaznica svega 20 kuna, osim za posebne projekcije kao što su pretpremijere, ljetno kino i 3D projekcije, za koje je cijena 10 kuna viša.

Komentari