KARATE KLUB IVANEC

KK Ivanec odličan organizator 11. Memorijalnog karate turnira, posvećenog poginulim braniteljima grada Ivanca

Objavljeno: 23.10.2018. 07:53

Zadnja izmjena: 23.10.2018. 07:57

Karate klub Ivanec bio je organizator 11. Memorijalnog karate turniru posvećenog poginulim braniteljima grada Ivanca. Sudjelovalo je 440 natjecatelja iz 47 klubova iz Hrvatske, BiH i Slovenije.

Osim odlične organizacije turnira i mladi ivanečki karatisti ostvarili su odlične rezultate. Zlatnu medalju u katama osvojio je Mateo Foder u kategoriji mlađih učenika dok je u kategoriji učenici kate osvojio srebrnu medalju. Brončane medalje u kategoriji cicibani kate osvojili su Marko Ribić i Luka Prekrit. 
U borbama zlatnu medalju osvojio je Davor Putarek. Srebrnu medalju osvojio je Erik Đula u kategoriji učenici borbe -34 kg i Noa Šešet u kategoriji učenici -38 kg. Brončane medalje osvojili su Antonela Apati u kategoriji mlađe učenice -32 kg, Luka Petak u kategoriji cicibani -26 kg, Dino Putar Veber u kategoriji učenici +46 kg, Ema Šešet u kategoriji mlađe kadetkinje -40 kg i Melani Magdić u kategoriji mlađe kadetkinje borbe + 55 kg. U ekipnim mečevima ekipe učenika i mlađih kadetkinja osvojile su srebrne medalje.

Komentari