U povodu prvih uspješnih godinu dana rada, u subotu, 25. siječnja, u srednjoškolskom amfiteatru održana je svečana Skupština Kluba mladih Ivanec.

Sve okupljene pozdravila je predsjednica Kluba mladih Antonia Peček te ih u nastavku provela kroz cijeli niz aktivnosti provedenih tijekom 2019. godine.

- Prošle godine KMI je održao sedam pub quizova, u kojima je prosječno sudjelovalo 12 ekipa. U suradnji sa Srednjom školom Ivanec proveli smo i projekt Kamo dalje? te upoznali ivanečke maturante i ostale srednjoškolce s fakultetima i sa svime onime što ih očekuje u studentskom životu. Obradili smo 25 fakulteta s 50 smjerova, a u projektu je sudjelovalo 30-ak volontera – naglasila je, između ostalog, predsjednica Peček.

U suradnji s lepoglavskim NUM-om proveli su projekt Zajedno smo jači, a ono na što su u Klubu posebno ponosni jest organizacija X-music festivala 2019., kome se odazvalo između 500 i 600 mladih. Slične aktivnosti i projekte KMI će provesti i ove godine, ali će ih, temeljem iskustava iz prošle godine, nastojati podići na višu organizacijsku razinu.

Čestitke na radu udruzi je uputio gradonačelnik Milorad Batinić. Osvrčući se na programe provedene u prošloj godini, posebne pohvale udruzi uputio je na projektu "Kamo dalje?" te je izrazio zadovoljstvo što se ove godine planira završiti uređenje bivšeg Retra, čije će prostore Grad dati na korištenje Klubu mladih.

Komentari

28.01.2020. 09:31h Zadnja izmjena: 28.01.2020. 09:35