ŽUPANIJSKI NOGOMETNI SAVEZ

Klubovi će odlučiti hoće li igrati bez gledatelja ili su za prekid prvenstva

Objavljeno: 28.10.2020. 17:59

Zadnja izmjena: 28.10.2020. 18:03

Iz kancelarije varaždinskog Županijskog nogometnog saveza na adrese klubova koji sudjeluju u Četvrtoj nogometnoj ligi skupina Čakovec - Varaždin i u svim županijskim nogometnim ligama pod ingerencijom varaždinskog ŽNS-a, odaslat će se službeni dopisi, a u kojima će se od klubova tražiti njihovo mišljenje vezano uz nastavak prvenstva bez gledatelja ili su možda skloniji da se prvenstva prekinu do trenutka kada se stvore uvjeti za njihov nastavak.

Klubovi se trebaju očitovati i svoja mišljenja varaždinskom ŽNS-u dostaviti do sutra u 12,00 sati, nakon čega će se sastati Odbor za hitnost i donijeti odluku hoće li se predstojećeg vikenda igrati utakmice u Četvrtoj nogometnoj ligi Skupina Čakovec Varaždin kao i u županijskim nogometnim ligama.

Dakle, najkasnije u petak ujutro bit će poznato hoće li se ovog vikenda igrati utakmice Četvrte nogometne lige skupina Čakovec - Varaždin kao i susreti županijskih liga.

Podsjetimo, povjerenici za natjecanje Četvrte nogometne lige skupina Čakovec - Varaždin te Županijskih nogometnih liga donijeli su odluku da se se utakmice igraju predstojećeg vikenda bez prisustva gledatelja.

Komentari