prijava putem aplikacije „eFondovi“

Kneginec uspješno prijavio projekt energetske obnove - prihvatljivi troškovi projekta iznose 786 tisuća kuna

Objavljeno: 10.09.2018. 15:03

Zadnja izmjena: 10.09.2018. 15:05

Općina Gornji Kneginec uspješno je prijavila projekt pod nazivom „Energetska obnova zgrade Društvenog doma Donji Kneginec na adresi Zavrtna 35, Donji Kneginec“ na javni poziv “Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora“, kod poziva „KK.04.2.104“.

Prijava je predana putem aplikacije „eFondovi“ odmah po početku mogućnosti prijave po javnom pozivu, 4. rujna u 9 sati, u prvoj minuti trajanja javnog poziva, što je važno jer se obrada prijava vrši po redoslijedu podnošenja prijave.

Ukupni prihvatljivi troškovi projekta iznose 786 tisuća kuna, od čega bespovartna sredstva iznose 431 tisuću kuna, a Općina mora u svom proračunu osigurati 355 tisuća kuna. Tijekom energetske obnove navedenog objekta povećati će se toplinska zaštita krova iznad grijanog prostora, povećati će se toplinska zaštita vanjskog zid i zaštita stropa prema negrijanom prostoru, zamijeniti će se vanjska stolarija, te će se poboljšati sustav grijanja.

Postojeća rasvjetna tijela će se zamijeniti učinkovitijim, te će se uvesti sustav daljinskog očitanja potrošnje energije. Uz navedene radove u cilju povećanja energetske učinkovitosti, osigurati će se i pristupačnost građevine osobama s invaliditetom ugradnjom rampe za svladavanje visinske razlike.

Komentari