vatru gasi, brata spasi

Kneginečki vatrogasci na 93. redovnoj skupštini izabrali novo rukovodstvo

Objavljeno: 14.03.2017. 20:17

Zadnja izmjena: 14.03.2017. 20:22

DVD Kneginec u subotu je održalo 93. redovnu te ujedno izborno-izvještajnu sjednicu Skupštine u društvenom domu u Gornjem Knegincu, na kojoj se analiziralo dosad napravljeno i izabralo novo rukovodstvo.

Pred brojnim gostima - prijateljskim DVD-ima, članovima udruga i predstavnicima općine Goranom Kaniškim i Robertom Đuranecom - prvo je iznijeto izvješće o radu DVD-a Kneginec Gornji u protekle četiri godine. Tako se između ostalog moglo čuti da je vatrogasna postrojba društva sudjelovala na 223 intervencije i drugih aktivnosti dok su članovi društva ukupno sproveli 1656 raznovrsnih aktivnosti iz područja vatrogasne djelatnosti. Natjecateljska ekipa sudjelovala je na 18 natjecanja i osvojila 11 pehara, a nabavljena je vatrogasna oprema u vrijednosti od preko 280 tisuća kuna.

Društvo je izabralo novo rukovodstvo u čijem će idućem mandatnom razdoblju dužnost predsjednika ponovno obavljati Davorin Cvek. Za zapovjednika vatrogasne postrojbe izabran je Mario Grabar, za zamjenika zapovjednika Tomislav Šestak, a za tajnika Igor Cvek. Uručene su i spomenice za 20 i 10 godina vjernosti društvu, uvjerenja o završenom osposobljavanju te zahvalnice donatorima i Općini Gornji Kneginec koja vjerno prati društvo u projektima na čemu im je društvo izuzetno zahvalno. I sve to pod motom 'Vatru gasi - brata spasi'.

Komentari