druženje

Kod lovačkog doma u Dubravi Križovljanskoj održano završno okupljanje lovaca

Objavljeno: 17.01.2022. 11:08

Zadnja izmjena: 17.01.2022. 11:08

Lovci Lovačkog društva Sveti Hubert Cestica bili su, u subotu domaćini završne svečanosti povodom završetka lovne sezone na području Lovačkog saveza Varaždinske županije.

Osvrt na prošlogodišnju lovnu sezoni dao je Ivan Kutnjak, predsjednik Lovačkog saveza Varaždinske županije, a nakon toga, u ime Varaždinske županije okupljene je pozdravio Goran Kaniški.

U završnom dijelu susreta, na objektu LD Sveti Hubert Cestica u Dubravi Križovljanskoj, okupljeni lovci i gosti mogli su uživati u pečenom jegeru i slanini koji su mogli i sami ispeći, a u ponudi domaćina bile su i ostale lovačke delicije mjesnog društva.

U drugom dijelu susreta organiziran je lov na području kojim gospodari LD Sveti Cestica, a isti je započeo okupljanjem lovaca na objektu volijere koji je smješten istočno od ceste Virje Križovljansko Otok Virje. Pred početak lova prisutne lovce je na pravila koje vrijede podsjetio Marin Tomaić, voditelj lova, a sam lov najavili su Rogisti Lovačkog saveza Varaždinske županije.

Dobrodošlica lovcima

Dobrodošlicu lovcima poželio je Zdravko Pavlović, predsjednik LD Sveti Hubert Cestica, a susretu su bili prisutni i čelnici općine Cestica, načelnik Mirko Korotaj, predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen i potpredsjednik Vijeća Ivan Bednjanić Bunić, savjetnik ministrice u Ministarstvu regionalnog razvoja Republike Hrvatske, te Jasminka Grđan Buhin iz tvrtke Ecoagro fazanerija.

Komentari