VARAŽDINSKI TOP

Koji će umjetnik, poduzetnik i inovator postati novi topnik Varaždinske građanske garde?

Objavljeno: 12.08.2020. 17:57

Zadnja izmjena: 12.08.2020. 18:00

Varaždinska građanska garda nastavlja s tradicionalni glasnim pucnjem, na Starom gradu. Ove subote, 15. kolovoza 2020. godine, na blagdan Velike Gospe, uzicu Varaždinskog topa povući će umjetnik, poduzetnik i inovator Siniša Vugrek.

Siniša Vugrek, još uvijek mladi umjetnik i poduzetnik, inovator i majstor - multipraktik. Čovjek koji je vrlo uspješno spojio profesiju i hobi i od tog je, na izgled, čudnog spoja stvorio i stvara unosan posao. Ono što posebno raduje u cijeloj priči je činjenica da je Siniša mlad i da najbolje od njega tek očekujemo, poručuju iz Varaždinske građanske garde.

"Što se tiče umjetnosti Siniša je autor nekoliko samostalnih izložbi sa svojim skulpturama u metalu (spojevi lanaca, klipova, polu osovina,...), sa kojih je ponio samo najbolje kritike. Njegove skulpture krase prostore u Hrvatskoj i inozemstvu.

Na poduzetničkom i inovatorskom polju iskočio je kao autor kamp prikolice, koja je dizajnom pomalo u retro stilu, i na kojoj i sam radi.U ova teška i pomalo čudna vremena Siniša može biti motivator, svojevrsni “spiritus movens” mladim i poduzetnim članovima društva, pod motom: kad je najteže - tad treba ulagati.

Naravno da ćemo i dalje pratiti rad našeg Siniše i s ponosom ga zvati “našim Varaždincem” - sa velikm “V”." kažu u Varaždinskoj građanskoj gardi ponosni na svoj izbor topnika za ovu subotu.

Komentari