ŽENSKI RUKOMETNI KLUB KOKA

Koka sutra ipak dočekuje Dalmatinku u Areni Varaždin

Objavljeno: 30.10.2020. 19:32

Zadnja izmjena: 30.10.2020. 19:34

Korona virus uzima sve više maha i opasno ugrožava natejcanje rukometašica u 1. hrvatskoj ligi. U 5. kolu tako su odgođena četiri susreta. 

Međutim, varaždinske rukometaice Koka ipak će u Areni dočekati Dalmatinku. Trebao je to biti dvostruki program jer je Varaždin 1930 nakon njih trebao ugostiti Dubrovnik, ali od toga neće biti ništa budući je korona zaustavila gostujuće rukometaše. Koka je naravno favorit, ali vidjeli smo mnogo puta ove sezone da oni ne pobjeđuju uvijek.

Vladimir Canjuga, trener Koke najavio je susret s Dalmatinkom kao rezultatski neizvjestan.
- Dalmatinka je imala težak raspored na startu prvenstva, to je broj jedan. Broj dva je, da su vrlo nezgodna ekipa i ako dođu u kompletnom sastavu bit će to sigurno neizvjesna utakmica, u kojoj ćemo morati uložiti puno truda da pobijedimo, Ali mi nemamo pravo razmišljati o ničemu osim o pobjedi na domaćem terenu. Normalno da kada nam dođu Podravka i Lokomotiva, onda je to malo drugačije razmišljanje, ali protiv svih drugih ekipa mi se moramo postaviti i imati pobjednički gard tako da o tom susretu protiv Dalmatinke uopće nema diskusije. Mi tu moramo dati sve od sebe da dobimo utakmicu. Tim više što će se utakmica prenositi na televiziji tako da to mora biti dodatni motiv, a nadam se da ne bude dodatno opterećenje, dodao je Canjuga.

Suzana Furjan, igračica Koke slaže se s trenerom Canjugom ali vjeruje da će sa suigračicama doći sutra do pobjede.
- One su uvijek vrlo nezgodan protivnik. Vratile su im se neke starije igračice koje su nosile tu ekipu prije dvije-tri godine. Zato vjerujem da će ovaj puta biti još teže, ali vjerujem u nas i vjerujem da će biti pobjeda za nas, najavila je Furjan.

1. HRL ZA ŽENE: 5. KOLO

  • 31.10.2020     16.00   SINJ – SPLIT 2010
  • 31.10.2020     16.30   KOKA – DALMATINKA
  • 31.10.2020     19.00   1234 VIROVITICA – OSIJEK
  • BJELOVAR – LOKOMOTIVA ZAGREB (odgođeno)
  • DUGO SELO 55 – SESVETE (odgođeno)
  • UMAG – MURVICA (odgođeno)
  • ZRINSKI – PODRAVKA VEGETA (odgođeno)

Komentari