Rukometašice Koke u petak nisu uspjele održati niz nepobjedivosti kod kuće. Bolja od njih u Graberju bila je renomirana ekipe Lokomotive 33-26...

Prve su povele gošće, te se odvojile na plus pet. Prednost gošća u jednom trenutku bila je plus osam, ali Kokice su do odmora smanjile na minus sedam. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 15-8.

U drugom poluvremenu Lokosice su održavale stečenu prednost da bi se Koka u završnici približila na minus pet, ali nije bilo kvalitete i snage da bi se vodstvo gošća smanjilo i utakmicu dovelo u fazu neizvjesnosti. Posebno su iznenadile mlađe igračice Koke koje su se u završnici dobro nosile drugom momčadi prvenstva.

- Budimo iskreni Lokomotiva je daleko kvalitetnija ekipa koja je zasluženo pobijedila. Ugodno sam iznenađen mlađim curama i pred njima je velika budućnost - rekao je trener Koke Vladimir Vujović

Najraspoloženija u redovima Koke bila je Ivana Dežić sa deset, dok je kod gošća  najefikasnija bila Ivana Ježić sa sedam pogodaka.

Bila je ovo posljednja utakmica  ove godine Koke pred domaćom publikom, a u sljedećem kolu Koka gostuje kod Sinja.

Koka- Lokomotiva  26-33 (8-15)

Koka: Hajduk (2 obrane) , Jalušić 1, Haček, Marković, Kocijan 3, Dežić 10 (2), Domjan 3, Halili, Lovrenčić, Oštraijaš, Horvat, Tomašek 3, Koširelova (6 obrana) , Furjan 4 (1).

Lokomotiva: Smiljanić, Pasarić 5, Nuić, Bukovina (7 obrana ), Razum (1 obrana ), Ježić 7, Janković 6, Milić I. 1, Litre, Milić M. 3, Bašić 5, Bošnjak, Poljak 2, Krsnik 4.

Komentari

12.11.2011. 09:16h Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11