Kokice u Graberju poražene od Lokomotive

Objavljeno: 12.11.2011. 09:16

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Rukometašice Koke u petak nisu uspjele održati niz nepobjedivosti kod kuće. Bolja od njih u Graberju bila je renomirana ekipe Lokomotive 33-26...

Prve su povele gošće, te se odvojile na plus pet. Prednost gošća u jednom trenutku bila je plus osam, ali Kokice su do odmora smanjile na minus sedam. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 15-8.

U drugom poluvremenu Lokosice su održavale stečenu prednost da bi se Koka u završnici približila na minus pet, ali nije bilo kvalitete i snage da bi se vodstvo gošća smanjilo i utakmicu dovelo u fazu neizvjesnosti. Posebno su iznenadile mlađe igračice Koke koje su se u završnici dobro nosile drugom momčadi prvenstva.

- Budimo iskreni Lokomotiva je daleko kvalitetnija ekipa koja je zasluženo pobijedila. Ugodno sam iznenađen mlađim curama i pred njima je velika budućnost - rekao je trener Koke Vladimir Vujović

Najraspoloženija u redovima Koke bila je Ivana Dežić sa deset, dok je kod gošća  najefikasnija bila Ivana Ježić sa sedam pogodaka.

Bila je ovo posljednja utakmica  ove godine Koke pred domaćom publikom, a u sljedećem kolu Koka gostuje kod Sinja.

Koka- Lokomotiva  26-33 (8-15)

Koka: Hajduk (2 obrane) , Jalušić 1, Haček, Marković, Kocijan 3, Dežić 10 (2), Domjan 3, Halili, Lovrenčić, Oštraijaš, Horvat, Tomašek 3, Koširelova (6 obrana) , Furjan 4 (1).

Lokomotiva: Smiljanić, Pasarić 5, Nuić, Bukovina (7 obrana ), Razum (1 obrana ), Ježić 7, Janković 6, Milić I. 1, Litre, Milić M. 3, Bašić 5, Bošnjak, Poljak 2, Krsnik 4.

Komentari