od miroslava škore do miroslava ilića

ANKETA Na koji koncert idete vi? U sljedeća dva tjedna čak šest velikih koncerata, evo imena i datuma

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.09.2017. 09:17

Zadnja izmjena: 22.09.2017. 09:31

Sljedeća dva tjedna bit će vrlo veselo u našoj županiji jer se sprema čak šest velikih koncerata, a čini se kako bi ovi pjevači trebali zadovoljiti sve ukuse, barem onih ljudi koji su skloniji zabavnoj glazbi.

Prvi danas na Zeljarijadi u Vidovcu nastupa popularni Miroslav Škoro. Dražen Zečić, definitivno jedan od najvećih kraljeva zabave u Hrvata, već danas će publiku zabavljati u Nedeljancu, a sutra također u Vidovcu zabave neće nedostajati uz Zlatka Pejakovića. Sigurni smo da će vlasnik hitova ''Nesretnik sam od rođenja'', ''Čerge'', ''Ako odem prijatelji' držati Vidovčane na nogama sve do ranih jutarnjih sati.

U Sračincu se slave Dani Miholja, a Srakari su rezervirali dva velika glazbena imena- Mladena Grdovića i Miroslava Ilića. 29. rujan rezerviran je za Grdovića, dok dan kasnije s cijelim ansamblom dolazi regionalna zvijezda Miroslav Ilić za kojeg nije tajna kako voli navratiti u naš kraj.

Iako u posljednje vrijeme po medijima više zbog svojih golišavih slika nego pjevanja, Lidija Bačić zagrijat će atmosfertu u Remetincu 30. rujna povodom Čiselskog proštenja. 

Rezultati ankete

A na koji koncert planirate vi?

Dražen Zečić

5%

Lidija Bačić

10%

Mladen Grdović

4%

Miroslav Ilić

19%

Miroslav Škoro

8%

Zlatko Pejaković

3%

Ne znam

3%

Ni na jedan od navedenih!

40%

Čak na više njih!

7%

Komentari