bogat program

Koncerti, predstava, program za mame i bebe - evo što ovog vikenda donosi Ljeto u Varaždinu

Objavljeno: 30.06.2022. 09:25

Zadnja izmjena: 30.06.2022. 09:27

Manifestacija "Ljeto u Varaždinu" u punom je jeku, a organizatori su i za ovaj vikend pripremili bogat program.

Sutra, u petak, večernje će sate obilježiti koncerti. Na Kazališnom će trgu u 18 sati nastupiti Mali slavuji i DND Band, a nakon toga u 20:30 sati koncert će održati Big band Čakovec. U Dvorištu županijske palače s početkom u 20:30 sati popularna glumačka skupina Luda kuća održat će predstavu "Ništa ljubav, samo sex", dok će u sklopu Ljeta na Stančiću u 21 sat nastupiti Martin Sić vs. Ivor on sax.

U subotu u 9:30 sati na Šetalištu Vatroslava Jagića počinje runMAMArun, program za mame s djecom do jedne godine. U 10 sati ispred Gradske vijećnice počinje tematsko vođenje naziva "Ovo je moj grad, tu sam doma", a u isto vrijeme na Korzu nastupaju Varaždinske mažoretkinje. U razdoblju od 10 do 12 sati na Trgu tradicijskih obrta bit će predstavljena izrada čike i osnove ručnog tkanja, CTK. U 11:45 sati ispred Gradske vijećnice počinje smjena straže Varaždinske građanske garde, u sklopu čega će točno u podne ispred Starog grada biti održano tradicionalan pucanj iz topa.

Subota će također biti obilježena koncertima u sklopu programa Glazbena subota. Od 10:30 do 11:30 sati na Balkonu Županijske palače nastupaju Igor Matavulj i Zoran Resnik. Od 11 sati do podneva na Balkonu Palače Sermage nastupaju Hrvoje Šenjug i Oliver Potočnik, a u 18 sati na Kazališnom trgu nastupa Varaždinski vokalni ansambl. Zainteresirani posjetitelji mogu se u 19 sati na Kazališnom trgu priključiti Radionici sviranja gitare Tomičić. Od 19 do 20 sati na Korzu nastupa Patrik Zamuda, a nakon njega do 21 sat Boris herceg. Isto tkao, na Kazališnom trgu publiku će zabavljati Romantix.

Na Kapucinskom trgu od 21 sat održava se Latino večer pod zvijezdama by D&B, a u sklopu Ljeta na Stančiću u 21 sat nastupit će Simon M. 

Komentari