općina mala subotica

Koncerti, sajam, utakmice - evo što donose Dani Općine Mala Subotica

Objavljeno: 24.06.2022. 18:58

Zadnja izmjena: 24.06.2022. 19:16

Općina Mala Subotica slavi svoj dan povodom čega je u razdoblju od 30. lipnja do 9. srpnja za posjetitelje pripremila raznolik i zanimljiv program.

Program započinje u četvrtak, 30. lipnja u 8 sati kada se u Domu kulture Mala Subotica organizira besplatno mjerenje tlaka i šećera. U 17 sati održava se podjela novčanih nagrada učenicima Osnovne škole Tomaša Goričanca u Domu kulture Mala Subotica. Nakon toga, u 17:30 sati održava se promocija knjige "Vodič za uzgoj povrća" autora Renata Obadića uz kratki prigodni program ispred prostorije Etno zbirke u Maloj Subotici. 

Petak, 1. srpnja rezerviran je za svečanu sjednicu i potpisivanje Sporazuma o partnerstvu i suradnji Općine Mala Subotica i Grada Mursko Središće u Domu kulture Mala Subotica s početkom u 18 sati. U 20 sati u šatoru kod OŠ Tomaša Goričanca posjetitelje će zabavljati Aquarius band i Grupa Vigor.

U 9 sati u subotu 2. srpnja počinju nogometne utaknice između Nogometne škole Općine Mala Subotica i Škole nogometa "Rudar" Mursko Središće na igralištu Spartak Mala Subotica. U 18 sati počinje nogometna utakmica između reprezentacije Općine Mala Subotica i reprezentacije Grada Mursko Središće na igralištu NK Dinamo Palovec. U 19 sati počinje koncert Grupe Mušketiri u šatoru kod Osnovne škole.

U nedjelju, 3. srpnja u 10:30 sati od zgrade Općine do crkve počinje mimohod udruga i predstavnika općinske vlasti. Nakon toga, u 11 sati održava se sveta misa, a u 16:30 sati otvara se izložba "Čipkane uspomene" na kojoj će biti predstavljene čipke Nade Mance u prostorji Etno zbirke u Maloj Subotici. Od 17 do 20 sati posjetitelji će moći razgledati Sajam poljoprivrednika i obrtnika na trgu u Maloj Subotici, a u 18 sati svoj će koncert održati kulturno umjetničke udruge Grada Mursko Središće i Općine Mala Subotica. U 20 sati nastupaju popularni Tragovi u šatoru kod OŠ Tomaša Goričanca.

Posljednjeg dana manifestacije, u subotu 9. srpnja, u 18 sati kreće 5. po redu Utrka Općine Mala Subotica kod Osnovne škole Tomaša Goričanca.

Komentari