Konstituiran Organizacijski odbor 15. Županijske izložbe vina

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 05.12.2013. 10:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: varazdinska-zupanija.hr

U organizaciji tvrtke WinACon vinarstvo i konzalting j.d.o.o. u Županijskoj je palači u Varaždinu održana konstituirajuća sjednica Organizacijskog odbora 15. Županijske izložbe vina Varaždinske županije pod nazivom ''Vinska rapsodija 2014.''

Na sjednici je konstituiran Organizacijski odbor za pripremu izložbe, a prisustvovali su mu predsjednici, odnosno predstavnici svih udruga vinogradara i vinara s područja Varaždinske županije, predstavnik Varaždinske županije, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu i zaštitu okoliša dr. sc. Dragutin Vincek te predstavnici tvrke WinACon. Za predsjednika organizacijskog obora, koji broji 23 člana, izabran je Davor Hižak, dipl. ing. preh. tehn.

Također, na sjednici su usvojeni Pravilnik o obvezama, odgovornostima i ovlastima Organizacijskog odbora 15. Županijske izložbe vina Varaždinske županije 2014. te Pravilnik o 15. izložbi vina Varaždinske županije 2014.

- Županijska izložba vina nije organizirana deset godina stoga je važno da svi akteri budu uključeni u organizaciju, od predstavnika Varaždinske županije, svih udruga vinogradara, medijskog klastera, turističkih zajednica s područja županije te drugih - istaknuo je predsjednik organizacijskog odbora Davor Hižak.

Izložba će biti održana polovicom svibnja 2014. godine.

Komentari