sjednica

Konstituiran Savjet mladih Grada Varaždina, nova predsjednica je Hana Kontrec

Objavljeno: 20.06.2024. 17:17

Zadnja izmjena: 20.06.2024. 17:19

U Gradskoj vijećnici održana je konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Grada Varaždina. Za predsjednicu Savjeta mladih Grada Varaždina izabrana je Hana Kontrec, a za zamjenicu predsjednice Dorotea Strelec.

Ostali članovi Savjeta mladih Grada Varaždina su Hana Polansky, Vito Martinčević, Karlo Težak, Mirta Venchiarutti-Cikač, Luka Šprem-Novak, Patrik Klarić i Luka Antončić.

- Drago mi je da naš tim čine mladi, energetični i svestrani ljudi koji se prije svega usude razmišljati izvan okvira te se veselim početku rada Savjeta mladih koji će raditi u interesu svih mladih našeg grada. Upravo iz tih razloga primarni cilj Savjeta bit će informiranje i aktiviranje mladih kroz različite projekte. Da bi došlo do promjena, potrebne su svježe ideje, hrabrost te energija koje ovim mladima ne manjka – rekla je Hana Kontrec.

Najavila je kako će Savjet aktivirati svoj Instagram i Facebook profil na kojem će svi moći pratiti rad Savjeta, zajedno s ostalim zanimljivim i edukativnim sadržajima namijenjenim mladima. Predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki čestitao je novom sazivu Savjeta mladih i poželio im konstruktivan rad. Donesen je novi Poslovnik o radu Savjeta mladih Grada Varaždina. Mandat ovog saziva Savjeta mladih trajat će najkasnije do sredine travnja 2025. godine.

Komentari