međunarodni dan starijih osoba

Korisnici Doma za starije i nemoćne proslavili svoj dan uz Čačića i Čehoka

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.10.2017. 16:44

Zadnja izmjena: 03.10.2017. 17:06

Danas je u Domu za starije i nemoćne u Varaždinu održana proslava povodom obilježavanja Dana starijih i nemoćnih osoba, a svečanosti su između ostalih prisustvovali župan Varaždinske županije Radimir Čačić, njegov zamjenik Robert Vugrin, predsjednik Županijske skupštine Alen Runac i gradonačelnik Ivan Čehok.

Nakon uvodnih riječi ravnatelja doma Milivoja Kolonića i gradonačelnika Čehoka, prisutnima se obratio i župan Čačić koji je rekao kako je Dom njegov prvi njegov veliki projekt, te da ponosan što je napravljen po najvišim europskim standardima.

- Prvi potez koji sam napravio kad sam ponovno postao župan je da sam sazvao sastanak i pokrenuo da se krene u projekt obnove i stvaranja pretpostavki za proširenje kapaciteta Doma jer ljudima treba osigurati mjesto - rekao je Čačić i napomenuo kako se kreće s kandidaturom prema Europskoj uniji kako bi se osigurali novci za proširenje doma. 

Nakon prigodnih govora korisnici Doma upriličili su prigodan program, a nastupili su i članovi Kluba za starije s folklornom grupom, korisnici Doma s prigodnim recitacijama, pjesmom i predstavom.

 

Komentari