priopćenje za medije

Kostanjevac: ''Plenković je najzaslužniji za revitalizaciju dvorca i ima moju podršku''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.01.2020. 13:37

Zadnja izmjena: 22.01.2020. 13:44

Priopćenje za medije obratio se načelnik općine Vinica Marijan Kostanjevac koji je rekao kako se ovoga tjedna ''ostvaruje najveći san svih Viničanaca'' misleći pritom na projekt rekonstrukcije dvorca Opeka za potrebe regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi.

Uz to, tu su još dva projekta - energetske obnove na postojećim objektima srednje škole „Arboretum Opeka“ i područne škole u Gornjem Ladanju. - Ovi projekti najveće su ulaganje u srednjoškolsko i osnovnoškolsko obrazovanje u našoj Općini obzirom da se radi o ukupnim sredstvima od cca 90 milj kuna - rekao je načelnik i dodao kako je premijer Andrej Plenković najzaslužniji za odobrenje projekta revitalizacije dvorca.

Kako nadalje piše načelnik, ovaj projekt rezultat je odlične suradnje Županije i župana Čačića, općine i načelnika Kostanjevca, saborskih zastupnika Anđelka Stričaka, Sunčice Glavak i Josipa Križanića, uz svesrdnu pomoć resornih ministara i ponavljam, apsolutnu podršku premijera i predsjednika Vlade. - Upravo zato će sadašnji i budući predsjednik Hrvatske demokratske zajednice, premijer i predsjednik Hrvatske Vlade i prijatelj općine Andrej Plenković dobiti apsolutnu podršku na unutarstranačkim izborima od svih viničkih članova stranke, a svakako i moju osobnu, izjavio je načelnik općine Marijan Kostanjevac.

Komentari