REAKCIJA NA INICIJATIVU

Kostanjevac: "Stanovnici Općine Vinica ni u čemu neće biti u drugačijem položaju od drugih"

Objavljeno: 07.04.2020. 18:47

Zadnja izmjena: 07.04.2020. 18:58

U vezi inicijative da se prošire područja na kojima bi se građani mogli kretati bez propusnica i održanog sastanka gradonačelnik Grada Varaždina Ivana Čehoka s predstavnicima općina i gradova oglasio se i načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac.

Nakon održanog sastanka u Gradu Varaždinu, na koji nisu bili pozvani predstvanici Općine Vinica, načelnik Marijan Kostanjevac kaže da će podržati svaku inicijativu koja je u skladu s odlukama nacionalnog Stožera civilne zaštite.

- Ovih dana mediji su puni raznih inicijativa  kojima je cilj olakšati kretanje i dnevne migracije stanovništva unutar županije. U Gradu Varaždinu bio je tako održan sastanak  gradonačelnika sa načelnicima pojedinih općina, za koji  Općina  Vinica odnosno načelnik Općine ni načelnik Stožera civilne zaštite nisu dobili poziv. No, ovim putem želim umiriti stanovnike Općine Vinica i naglasiti kako ni u čemu neće biti u drugačijem položaju od drugih, budući da će i načelnik Općine i Stožer civilne zaštite podržati  svaku inicijativu koja je naravno u skladu s odlukama nacionalnog Stožera civilne zaštite, izjavio je načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac.

Komentari