obavijest

Kreće izgradnja rotora kod Motičnjaka, sljedeća četiri mjeseca posebna regulacija prometa

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.03.2022. 13:31

Zadnja izmjena: 21.03.2022. 13:36

Započinju radovi na raskrižju državne ceste i Kućanske ulice – Motičnjak, a sljedeća četiri mjeseca promet će se preusmjeravati obilaznim pravcima.

Kako poručuju iz Grada Varaždina, u suradnji s Hrvatskim cestama osigurali su sve potrebne dozvole, razriješili imovinsko-pravne odnose te su danas započeli pripremni radovi. Ovaj tjedan započinje izgradnja rotora te će se obnoviti kolnik, urediti pješački promet i sustav odvodnje, postaviti odgovarajuća prometna signalizacija.

- Ova Gradska uprava realizira predizborna obećanja bivše gradske vlasti koja je bez građevinske dozvole i riješenih imovinsko pravnih odnosa otvarala gradilište u predizbornoj kampanji. Cijeli proces je naravno nakon protokolarnog otvaranja stao, jer tada uopće nisu zadovoljeni ni uvjeti za početak radova. Grad Varaždin sada je u suradnji s Hrvatskim cestama razriješio sve poteškoće, izdali smo građevinsku dozvolu te je danas krenulo uvođenje u radove, a ovaj tjedan započinje i izgradnja rotora Motičnjak - rekao je gradonačelnik Neven Bosilj.

Obavijest iz policije

Zbog izvođenja radova na raskrižju DC-2 s Kućanskom ulicom u Varaždinu – Motičnjak u vremenu od 21. ožujka do 21. srpnja 2022. godine zatvorit će se sjeverni i južni privoz (iz smjera Kućanske i Motičnjaka), te će se promet preusmjeravati obilaznim pravcima.p

 

 

Komentari