potpisan

Kreće obnova ludbreške kino dvorane, pročitajte što je sve planirano

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 01.12.2021. 11:28

Zadnja izmjena: 01.12.2021. 13:37

U Centru za kulturu i informiranje 'D. Novak' potpisan je ugovor s izvođačem radova na obnovi kino dvorane. Na natječaj su se javila četiri izvođača, a najbolju ponudu imala je ludbreška tvrtka Oprema – pit d.o.o.

Ovaj dugoočekivani ugovor potpisali su ravnatelj Centra za kulturu i informiranje 'D. Novak' Branko Dijanošić i direktor Opreme-pit d.o.o. Alen Sabol. Prva faza obnove koja uključuje građevinske i obrtničke radove procijenjena je na 1.200.000,00 kuna, a radovi kreću ovog mjeseca.

- U drugoj fazi obnove očekuje nas namještanje kinodvorane te instaliranje audio i vizualne opreme za koju je javna nabava u tijeku. Cjelokupna obnova trebala bi biti gotova do travnja. Nova dvorana imat će 250 sjedećih mjesta, bit će to vrlo moderno uređena, a budući da će biti multifunkcionalna u njoj će se moći održavati razni kulturno-umjetnički programi, koncerti, kino projekcije, konferencije, seminari, tribine, predavanja i ostali slični sadržaji. Vjerujemo kako će to biti prostor koji će okupljati brojne ludbreške generacije - ističe ravnatelj Centra, Branko Dijanošić.

Komentari