NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Kreće prodaja godišnjih ulaznica NK Varaždin za novu nogometnu sezonu

Objavljeno: 07.08.2020. 18:06

Zadnja izmjena: 07.08.2020. 18:19

Uslijed trenutne epidemiološke situacije i odluka od strane Hrvatskog nogometnog saveza privremeno je bila zaustavljena kampanja godišnjih ulaznica NK Varaždin za novu sezonu.

Međutim, zbog velikih i brojnih upita ipak su se odlučili započeti s prodajom godišnjih ulaznica po cijenama istim kao i za prethodnu sezonu :

  • 700 kn za tribinu Zapad Sredina
  • 500 kn za tribine Zapad Lijevo i Desno

Također – žene, djeca (2004. i mlađe), branitelji i umirovljenici imaju pravo na popust kao i gledatelji koji imaju godišnje ulaznice iz prošle sezone.

  • 500 kn za tribinu Zapad Sredina
  • 300 kn za tribine Zapad Lijevo i Desno

Ono najavljuju iz NK Varaždin je da će od ove sezone sve godišnje ulaznice biti personalizirane – što znači da će nakon kupnje godišnje ulaznice biti potrebno nekoliko dana kako bi vaša osobna personalizirana ulaznica bila spremna za preuzimanje, te će vas oko termina preuzimanja obavijestiti tajništvo kluba.

Svi prošlogodišnji pretplatnici koji imaju rezervacije stolica, pravo na obnovu rezervacije imaju do 21. kolovoza ove godine do 16,00 sati, do kada će im sjedalo od prošle sezone biti rezervirano. Nakon toga, njihova sjedala će biti dostupna svima za rezervaciju.

Kupnja godišnjih ulaznica za sezonu 2020/21. bit će moguća od ponedjeljka, 10. kolovoza od 12,00 sati u prostorijama NK Varaždin.

 

Komentari