NOVE INVESTICIJE

Kreće proširenje javne rasvjete u Ulici hrvatskih pavlina u Lepoglavi

Objavljeno: 31.05.2020. 19:17

Zadnja izmjena: 31.05.2020. 19:24

Uskoro kreće proširenje javne rasvjete u Ulici hrvatskih pavlina. Naime, potpisan je ugovor između Grada Lepoglave i tvrtke Ivkom o izvođenju radova na proširenju javne rasvjete u Ulici hrvatskih pavlina temeljem kojeg će na potezu od naselja Borje pa do Ulice braće Radića biti postavljeno 13 kandelaberskih stupova s led rasvjetnim tijelima.

- Ovim nastavljamo s razvojem komunalne infrastrukture točnije proširujemo javnu rasvjetu koju smo dobrim dijelom već ranije postavili u glavnoj gradskoj ulici. Želja nam je ovaj urbani dio grada dovesti na najvišu razinu uređenosti. Ovo je prva faza proširenja javne rasvjete u navedenoj ulici koju planiramo u potpunosti rasvijetliti, istaknuo je gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić prilikom potpisivanja ugovora o realizaciji ovog 216.000 kuna vrijednog posla dodijeljenog tvrtki Ivkom.

Ispred Ivkom ugovor je potpisao direktor Edo Rajh koji je, uz zahvalu za dano povjerenje, najavio da će poslovi biti završeni u roku od 60 dana računajući od trenutka uvođenja u posao planiranog za idući tjedan.

Proširenje javne rasvjete obuhvatit će područje Mjesnog odbora Lepoglavska Ves čiji je predsjednik, Ivan Dubovečak izrazio zadovoljstvo skorim početkom radova.
Radovi će se izvoditi u koordinaciji i dogovoru s Elektrom koja će na tom području izvršiti rekonstrukciju niskonaponske mreže u okviru koje će biti postavljen podzemni kabel putem kojeg će ubuduće biti napajana novo postavljena rasvjetna tijela.

Komentari