Program održavanja nerazvrstanih cesta

Kreće rekonstrukcija Viničke ulice u Varaždinu vrijedna milijun kuna

Objavljeno: 27.07.2016. 10:58

Zadnja izmjena: 27.07.2016. 11:01

S obzirom na stanje kolnika i stanje oborinske odvodnje u Viničkoj ulici, započeli su radovi kompletne rekonstrukcije. Grad Varaždin u suradnji sa gradskim komunalnim tvrtkama već nekoliko godina priprema izvođenje radova navedene ulice, a sredinom lipnja ove godine stekli su se svi uvjeti.

Tijekom svibnja i lipnja 2016. godine izrađena je projektna dokumentacija za izvođenje predviđenih radova, te je donesena odluka da se tijekom srpnja, kolovoza i rujna 2016. godine krene u izvođenje kroz Program održavanja nerazvrstanih cesta za 2016. godinu.

Radovima na rekonstrukciji prometnice prethode radovi na rekonstrukciji plinske i vodovodne mreže s priključcima. Radove na  rekonstrukciji vodovodne mreže sa priključcima financira i izvodi Varkom d.d. Varaždin, dok radove na rekonstrukciji plinske mreže s priključcima financira i izvodi Termoplin d.d. Varaždin.

Dovršetak radova na rekonstrukciji prometnice i navedenih instalacija očekuje se do kraja rujna 2016. godine. Vrijednost radova na rekonstrukciji prometnice iznosi oko milijun kuna.

Komentari