grad lepoglava

Kreće završna faza uređenja društvenog doma kod Lepoglave

Objavljeno: 10.05.2022. 12:35

Zadnja izmjena: 10.05.2022. 12:35

Nakon prve dvije faze izgradnje društvenog doma u Gečkovcu na području Mjesnog odbora Lepoglavska Ves, Grad Lepoglava pokreće završnu fazu projekta izgradnje društvenog doma u ovom najvećem mjesnom odboru na gradskom području.

Treća, završna faza projekta obuhvatit će uređenje prilazne ceste i okoliša oko samog objekta. Posao je dodijeljen tvrtki TTG iz Donje Višnjice s kojom je Grad Lepoglava potpisao ugovor o radovima vrijedan 332 tisuće kuna. Ugovor su potpisali gradonačelnik Marijan Škvarić i direktor tvrtke TTG Tomica Zgrebec.

- Društveni domovi izuzetno su važni za razvoj i podizanje kvalitete društvenog života. Mjesta su okupljanja građana i omogućavaju provođenje brojnih aktivnosti. Upravo zbog toga na cijelom gradskom području intenzivno razvijamo taj dio društvene infrastrukture. Ove smo godine kraju priveli izgradnju nekoliko društvenih domova među kojima će uskoro biti i društveni dom u Gečkovcu za koji smo pokrenuli provedbu treće, završne faze njegove izgradnje - rekao je Škvarić.

Komentari